01.7-Felajánlás – lojális környezet

Last Updated: 2024.01.06.By

Gondolat

Azért beszélünk a támogató környezetről, mert egyedül szinte képtelenek vagyunk bármit is megvalósítani. A lojális, támogató környezet létrehozása, kialakítása kiváló befektetés.  Mindegy, hogy a felajánlásról vagy más érték megéléséről beszélünk, a lojális környezet kialakítása és fenntartása nagy mértékben a mi felelősségünk is.

Paradoxnak tűnhet, de ahhoz, hogy létre tudj hozni egy ilyen környezetet, elsősorban meg kell tanulj visszavonulni, vagyis elengedni a környezetedet. Ha folyton a családba, barátokba „kapaszkodsz”, mert elviselhetetlen az egyedüllét, akkor ez a környezet nem fogja érezni, hogy támogatnia kell. Igen, az első lépés a támogatásukhoz az tud lenni, ha azt látják, hogy független vagy. Csak egy olyan környezet tud támogatni, amely felismeri és tiszteli az önállóságodat és egyediségedet.

„Minden aggodalmamat átnyújtom Istennek és az angyaloknak. Szeretteim és én is tökéletes biztonságban vagyunk. Minden szükségletem kielégül ma és a jövőben egyaránt és teljesen eltölt a hit.”

Doreen Virtue

Gyakorlat

A hét végén csak két kérdésem van:

  • Jelenleg miben támogat vagy fékez a környezeted a felajánlás megélésében?

  • Mit tudnál tenni, hogy a környezeted támogasson abban, hogy megéld a felajánlás örömét?